Meer resultaten voor zelf wie is de mol spelen

zelf wie is de mol spelen
Ontmasker de Mol aan tafel. Dinerspel Monsterevents.
Wij hebben als bedrijfsuitje het Ontmasker de mol spel gespeeld, terwijl we dineerden. We hebben ontzettend gelachen tijdens het spelen daarvan en daarover nog flink nagepraat. Het programma was goed in elkaar gezet, het eten en de spellen wisselde elkaar goed af! Een spannend en afwisselend spel waar ineens niemand meer te vertrouwen was. We hebben met ons Team van Whyz een zeer leuke avond gehad met het Ontmasker de Mol dinerspel. We hebben genoten van de afwisseling van het eten en van het spel. De acteur die erbij was deed het ook erg goed, hij wist ons de juiste aandacht te geven en hij articuleerde goed en praatte hard. Erg leuk, iedereen was enthousiast! Ontmasker de Mol aan tafel. Gemiddelde beoordeling voor dit uitje.: Ontmasker de Mol aan tafel. De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kan jij dat wel? Je bent alleen zeker van jouw eigen rol vanavond ben jij de Mol! Weet jij de Mol te ontmaskeren? Wie van jouw collegas kan je nog vertrouwen?
Wie is de mol? outdoor Het Drents Kwartiertje.
Kan een mol solex of Daf rijden? Je speelt het wie is de molspel. Ook tijdens de toertocht met de solex of Dafjes kan er worden gesaboteerd met opdrachten. Tussen de middag staat er een lekkere lunch klaar. Tijdsduur: vanaf 7 uur. Kosten: Vanaf 5900, p.p. Ook leuk, met de Daf o de solex eropuit om opdrachten uit te voeren! Crazy 88 met de tandem. Met de tandem op pad. Onderweg voeren jullie gekke opdrachten uit. Met de camera leggen jullie dit vast. Welk team weet de meeste opdrachten uit te voeren? Tijdsduur: 45, uur. Kosten: 3700, p.p. Tandem rijden en een Crazy spel spelen!
CQM Strategie voor het meespelen met de Wie is de Mol? app.
Het televisieprogramma Wie is de Mol? is weer begonnen. Voor de Molloten onder ons een spannende tijd van verdenkingen, theorie├źn, hints en strategische keuzes Helemaal sinds de komst van de app waarmee we het verdenkspel ook thuis mee kunnen spelen.
De leukste Wie is de Mol van Eindhoven: uitdaging gegarandeerd!
Speel het spel in hartje centrum, en scoor zo veel mogelijk virtueel geld met de opdrachten. Maar pas op. De Mol zit niet stil! Wie Is De Mol komt bij Beleef Eindhoven echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard.
Ontmasker de Mol: groepsuitje vrienden familie! De Postwagen.
Een dubbele identiteit. Probeer te ontrafelen wie er stiekem de boel aan het beduvelen is Kans op de winst? Deze Mol voert een geheime missie uit. Zo onopvallend mogelijk lukt het hem of haar om allerlei spelrondes te saboteren. Daar gaat de kans op de winst. Competitie, bedrog en vermakelijk wantrouwen spelen een rol in deze onderlinge confrontatie.
Wie is de Mol?
in Re: Wie is de Mol zelf s. Gepost op 26-06-2012, 230800.: Wie is de Mol AVRO 2011. donderdag om 20.30 uur op Nederland 1. Laatste bericht door trialk. in Re: Wie is de Mol bordsp. Gepost op 2-03-2014, 144631.:
wie" is de mol" organiseren. Bokt.nl.
Berichten: 9690 Geregistreerd: 13-06-04. Re: wie" is de mol" organiseren. Geplaatst: 15-04-09 1924.: Een vriendin van mij had haar 18e verjaardag gevierd door middel van dit spel te spelen. Waarbij ik overigens de mol was Iedereen die kwam had van te voren een mail gehad met uitleg en een vragenlijst.
Wie is de Mol? Activiteiten Breaks Meerdaags vergaderen Verblijf De Strandhoeve.
Wie is de Mol? verblijf / meerdaags vergaderen / activiteiten breaks / wie is de mol? Wie is de Mol? Intrige en bedrog! Niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt! Gebaseerd op het bekende tv-programma, spelen jullie nu zelf het spel Wie is de Mol.
Wie is de mol in uw gezelschap Mollenjacht.
Wie Is De Mol spelen? Wil je zelf eens Wie Is De Mol? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie. Vraag meer informatie aan. Mollenjacht is een spelconcept van W3L Evenementen.

Contacteer ons