Meer resultaten voor wie is de mol zelf organiseren opdrachten

wie is de mol zelf organiseren opdrachten
Forum Topic: WIDM: Organiseer het zelf! Wie is de Mol?
Heb je zelf nog tips en/of opdrachten, dan kun je ze achterlaten hieronder. Gewijzigd op 11 juli 2013 om 1258: uur door Frank. Dit forum is gesloten. Reageren is daarom niet mogelijk. Zaterdag 6 januari om 2030: uur. Afvallers niet markeren. Wie is de Mol poll.
Opdrachten/spelletjes voor wie is de molfeestje Ouders Online.
Zo goed heb ik niet gekeken. Maar er zitten ook leuke andere opdrachten tussen. di, 05/02/2013 0702.: Die puzzel met blokken. Zo'n' puzzel met blokken waar er 1 blok ook anders kan liggen is ook wel leuk voor een mollenspel. De puzzel stelt uiteindelijk de route voor van een kleine speurtocht ergens naar toe de straten zijn lijntjes zoals in de laatste aflevering. Als je de mol hoe doe je dat trouwens van tevoren inseint dat stuk x of twee manieren kan kan de mol ook goed mollen. Zo moet je met alles iets inbouwen waar de mol kan mollen en de mol moet dit ook weten anders is het niet zo leuk. Sowieso moet je de kinderen van tevoren uitleggen hoe het gaat en dat kinderen die geen mol zijn ook kunnen mollen zodat anderen denken dat zij de mol zijn. Ik ben benieuwd naar de hele opzet van je feestje, zeker bij deze leeftijd. di, 05/02/2013 2214.: Oh leuk, een Wie is de Mol-feestje!
Wie Is De Mol: Je eigen Wie Is De Mol spel organiseren.
Je eigen Wie Is De Mol spel organiseren. Wie is de Mol WIDM is één van de best bekeken programma's' op de Nederlandse televisie. En bovendien is het het programma waar misschien wel het meest bij wordt meegeleefd. Enkele weken per jaar is de zoektocht naar de Mol het meest besproken onderwerp bij de koffieautomaten en terecht, eigenlijk wil iedereen toch ook wel een keer meespelen? Helaas blijft de droom om samen met Pieter Jan af te reizen naar een ver, onherbergzaam oord voor de meesten van ons bedrog. Toch is het niet onmogelijk om een beetje WIDM zelf in huis te halen. Er worden voor bijvoorbeeld bedrijfs uitjes of verjaardagen hele WIDM dagen georganiseerd. Tegen betaling van veel geld trek je dan met een groep een stad in om allemaal opdrachten uit te voeren en om de Mol te ontmaskeren.
Wie is de mol? organiseren Tips Trucs Tessa vindt er iets van.
De reden daarvoor is duidelijk: via Google blijken er nogal wat mensen hier terecht te komen die zoeken op zelf wie is de mol organiseren. Het veertiende Wie is de mol-seizoen is dan wel afgelopen, maar het doe-het-zelf-seizoen is in volle hevigheid losgebarsten. En de organisatoren-in-de-dop vragen mij vervolgens of ik mijn draaiboek of mijn opdrachten wil delen.
Wie is de Mol spel maken.
Kost wel iets van 080, maar daar kan je een executie maken en ook groende en rode schermen mee laten zien. Je kan ook Jokers en vrijstellingen er in zetten, dat betekent hij dan allemaal zelf, ook wie er afvalt. Misschien heeft iemand hier nog wat aan die een widm spel wil gaan spelen. Jeroen, 04-10-2016 2024: 9. kan iemand ons helpen aan de plattegrond van het spel een" bedrijf" die staat hier niet op de site of kijken we niet goed? Elanor, 06-03-2015 1732: 8. Ik ben een WIDM-spel aan het organiseren, en ik heb heel veel oude seizoenen gekeken om op ideeën te komen. Een erg leuke opdracht vond ik die waarin de kandidaten het spel Weerwolven van Wakkerdam gingen spelen, maar dan waren de Weerwolven veranderd in Mollen. Ook heb ik een gesprek met de Mol in mijn spel verwerkt. De speurtocht vind ik ook erg leuk, ik hoop dat mijn kandidaten dat ook vinden. Eén van de opdrachten die ik zelf heb bedacht: De kandidaten gaan dammen, maar tussen de damstenen liggen twee jokers.
Zelf een Wie is de Mol spel organiseren!
Re: Zelf een Wie is de Mol spel organiseren! Antwoord 10 Gepost op: 21.01.2011, 051829.: Wie kan mij helpen aan spelregels/ opdrachten om het Wie" is de Mol" zelf te spelen met een groep vrienden? Re: Zelf een Wie is de Mol spel organiseren!
wie is de mol feestje! Girlscene Forum.
mij lijkt het ook leuk om zelf de jokers en vrijstellingen te maken iemand een idee? Laatst bewerkt op: 25 januari 2015, 091500: door Tostietje. Reactie 1 Gepost op: 24 januari 2015, 201327.: Hahah ik denk ook niet dat het mag maar wat een super leuk idee Misschien kun je gewoon het wie is de mol bordspel doen? Of iedereen een molboekje geven en dan de hele dag opdrachten doen en dat aan het eind iedereen moet raden wie de mol is?
Molfeesten Eerste Hulp Bij Feestjes.
Grijp dan nu je kans om dit Mol themafeest, geschikt voor kinderen en volwassenen, thuis zelf te kunnen spelen, organiseren of maken. Met deze spannende, uitdagende spelopdrachten kan jouw verjaardag, kinderfeestje, familiefeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest niet meer stuk! Molfeest Cityspel, Molfeest 1, Molfeest 3 van 11 tot circa 75 jaar. Molfeest 2 van 15 tot circa 75 jaar. circa 3 à 4 uur bij gebruik van de themakist of het postpakket. 6 tot 8 uur inkorten mogelijk. binnen en buiten. 8 tot 16 deelnemers en 2 presentatoren of grote feesten van. 17 tot 80 deelnemers en 3 tot 10 presentatoren. Molfeest 1, 2 en 3 bevatten naast spannende groepsopdrachten ook tests en executierondes. Een rood scherm betekent alléén dat je niet de mol bent en geen winnaar meer wordt van het spel. Je blijft dus in het spel om nog zoveel mogelijk MOLLARS in de wacht te kunnen slepen en de Mol te slim af te zijn. Het Cityspel heeft 6 opdrachten en geen saboteurs, tests en executierondes waardoor de minimale tijd zon 4 uur is.
Zelf De" MOL" doen.
Een paar vrienden en ik kwamen op het idee zelf een keer een WIDM te organiseren voor een stel 6 vrienden van ons. Volgens ons heb je geen exotische lokaties of Angela Brr" Wat Is Het Koud In Cananda" Groothuizen nodig. De kracht van WIDM zijn de spannende spellen, de keuze die de kandidaten moeten maken over het spelen voor eigen of groepsbelang en natuurlijk de MOL. De dag die wij organiseerden speelde zich in de omgeving van Nijmegen af. Met iedere opdracht viel een klein bedragje te winnen. Heel veel tijd ging zitten in het bedenken van opdrachten en vooral het maken van draaiboeken: wie moet waar wanneer met welke auto zijn en wat doen?

Contacteer ons