Meer resultaten voor widm spellen

widm spellen
AnderSpel Wie is de Mol?
Wie de meeste punten heeft, wint het spel. Weinig spellen zijn zo spannend als dit spel. Iedereen is het hele spel bezig om vragen te beantwoorden, het woord te zoeken en uiteraard uit te vinden wie de mol is. Zodra je de spelregels kent, duurt het spel altijd maximaal 45 minuten.
Wie is de Mol spel. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. emai
Een speciale WIDM app stuurt je naar de verschillende opdrachten in de stad naar keuze. 4780, per persoon. Vanaf 20 personen. Arnhem, Nijmegen, Groningen, Maastricht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Texel, Enschede, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Leiden, Rotterdam.
Wie is de Mol? bordspel.
Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is.
Recensie Wie is de Mol? SpeelgoedMagazine.nl.
Het bordspel Wie is de Mol is werkelijk fantastisch: gemaakt van degelijke materialen en het geeft een leuke interactie met je medespelers. De vragen uit dit spel doen je weer terug denken aan verschillende leuke seizoenen van Wie is de Mol?
Wie is de mol goes international.
Eventueel kun je in de een uitnodiging al een kleine uitleg doen over het Wie is de Mol? Zorg dat er 2 man begeleiding is zodat er 1 begeleiding, tijdens de stemrondes, het volgende spel kan klaar zetten terwijl de andere begeleiding aanwezig is bij de stemronden.
Zelf echt Wie is de Mol beleven.
Deze Molfeesten bevatten naast 5 unieke groepsopdrachten ook tests en executierondes. Een rood scherm betekent alléén dat je niet de mol bent en geen winnaar meer wordt van het spel. Je blijft dus in het spel om nog zoveel mogelijk MOLLARS in de wacht te kunnen slepen en de Mol te slim af te zijn.
WIE IS DE MOL.
Aan het einde van de spelonderdelen dient er een executie vragenlijst te worden ingevuld. Aan de hand van deze vragenlijst en de ingevulde evaluatielijst van de Mol kan er bepaald worden wie de Mol het vaakst geraden heeft en de winnaar is.
Wie is de Rat Rotterdam Uitjes Rotterdam.
Een goede afwisseling van verschillende spellen waardoor de gekozen tijd 3 uur passend was. Wie is de Rat Rotterdam. 12 juni 2018. 5 5 1. Super goede organisatie die bereid is om het één en ander om te gooien om jou een leuke dag te bezorgen.
bol.com Wie is de Mol? Bordspel, Just Games Speelgoed.
Dat lukt niet zomaar want iemand is de Mol en probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren, dus ontmasker de Mol voordat het te laat is! Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis.

Contacteer ons