Resultaten voor wie is de mol vrijgezellenfeest

wie is de mol vrijgezellenfeest
Ontmasker de Mol, het leukste vrijgezellenfeest in Groningen!
Om antwoord te krijgen op deze vraag zult u deelnemen aan verschillende spelrondes waarin u op een tactische manier de Mol kunt ontmaskeren. Dit razend populaire spel is heel geschikt als bedrijfsuitje of familie of vrijgezellenfeest. Razend populair spel. Spelregels van Ontmasker de Mol? Aan de hand van uitdagende opdrachten proberen de deelnemers ieder voor zich te ontdekken wie van het gezelschap over een dubbele identiteit beschikt.
Wie is de Mol Rotterdam Wie is de Mol uitje Uitjes Rotterdam, Bedrijfsuitje, Teamuitje, Vrijgezellenfeest.
Informeer naar de mogelijkheden. Dit ultieme teamspel is een aanrader als verrassende invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsevent. Wie is de Rat? Rotterdam Verslavend spannend! Vanaf 10 personen te boeken. Begin dit uitje op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele gezellige Specialtours begeleiders. consumptie bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. spelmaterialen waaronder o.a. prijzen inclusief BTW. Combineer dit groepsuitje bijvoorbeeld met een lunch of diner. Bel 020 770 89 53 of mail ons! Wij loopt de boel te saboteren? Wij heeft de scherpste zintuigen? Één van onze leukste teambuilding uitjes in Rotterdam Een wie is de mol in Rotterdam achtig spel; een actief uitje dat elke dag te boeken is op uw gewenste dag en tijdstip!
Wie is de ezel? Een uitje gebaseerd op wie is de mol in Limburg.
Tijdens de opdrachten probeert de mol het spel te saboteren. Maar wie is de mol in de groep? Bekend van TV. Bekijk hier alle onderdelen. Wie saboteert de boel en is de ezel? Wie is de ezel is gebaseerd op het tv programma Wie is de mol.
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Uitjesbazen.
Ook kunnen jullie op onverwachte momenten bij de jury geroepen worden voor live-opdrachten. Geef bij het boeken van wie is de mol rat aan of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of vriendenuitje. Elk groepsuitje is immers anders.
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?
Walking Diner Geef bij het boeken aan of het gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt. Het wie is de Rat uitje is gebaseerd op het bekende televisieprogramma wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje.
Wie is de Mol Leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en teambuilding.
Ontdek Wie is de Mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Wie is de Mol is het leukste programma voor een gezellige middag met het team of collega's. Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wie is de Mol als trendy bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest.
Wie is de mol bedrijfsuitje vrijgezellenfeest Wie is de molrat?
Wie is de mol bedrijfsuitje vrijgezellenfeest info@wieisdemolrat.nl 2016-10-28T1117360000.: Wie is de molrat? Graag introduceer ik je dit speciale uitje. Let op: dit is geen wie is de mol. Dit is geen wie is de rat. Ook niet het tv programma sabotage.
Wie is de Mol Alkmaar Wie is de Mol uitje Alkmaar Vrijgezellenfeest en Bedrijfsuitje Alkmaar.
Dit wie is de mol achtige uitje in Alkmaar is uitermate geschikt als sportief en actief uitje. Een spraakmakende invulling voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Één van onze meest gewaardeerde spellen! Ook in andere steden te spelen, of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of uw eigen locatie!
Wie is de Rat? Vrijgezellenfeest Amsterdam.
De rat moet zoveel mogelijk spellen zien te saboteren zonder op te vallen. Ons wie is de mol spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende vrijgezellenfeest opdrachten en puzzels die in het oude centrum moeten worden volbracht. Inclusief consumptie en prijsuitreiking.

Contacteer ons