Zoeken naar wie is de mol spelen in de klas

wie is de mol spelen in de klas
Wie is de Mol? opdrachten.
Wie is de Mol? Net zo spannend als de serie. In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen.
Speel De Mol in je klas update KlasTools.
Mijn collega en ik hadden het er gister nog over dat het leuk zou zijn om wie is de mol met de klas te spelen. Heb je toevallig een handleiding voor het spel. De vraag wordt hierboven al gesteld, maar zag er nog geen reactie op. Ik heb bijvoorbeeld een klas van 24 lln. Na zes afleveringen zijn er slechts zes kinderen afgevallen, is de rest dan winnaar? En wat doe je met de lln die zijn afgevallen? Doen zij gelijk niet meer mee? Ik ben benieuwd naar jouw invulling hiervan. 10 januari 2017 at 2052.: Een algemene handleiding is er niet van het spel. Er zullen inderdaad zes leerlingen afvallen, tenzij je er zelf voor kiest om per aflevering 2 of 3 leerlingen te laten afvallen diegene met de minste juiste antwoorden op de vragenlijst. De leerlingen die afvallen vinden het vaak ook fantastisch om het spel vanop de zijlijn te volgen. Ook kan je hen natuurlijk andere opdrachten geven zoals: breng het spel in beeld fotos, filmpje; laat ze op de achtergrond nog mee gissen.
Groepssfeer: Wie is de klassen mol? Juf Maike leerkracht website en blog.
Mijn duo en ik waren meteen heel enthousiast over een van die ideeën; Wie is de klassenMol? Een leerling uit je klas ontvangt in zijn laatje een geheime opdracht. Bijvoorbeeld: geef vandaag extra veel complimentjes, help je klasgenootjes vandaag, of zorg dat je groepje vandaag netjes opgeruimd is. Deze leerling verklapt natuurlijk niet dat hij de mol is en probeert gedurende de dag zo goed mogelijk de opdracht te vervullen.
Wie is de Mol in de klas? NOS Jeugdjournaal.
Wie is de Mol in de klas? Koen kwam met het idee om het spel op school te spelen. Hij is fan van het televisieprogramma en bedacht een speciale versie voor zijn eigen klas. Het lijkt precies op het tv-programma Wie is de Mol?
Kamp Wie is de Mol Alles over onze klas.
Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Follow Alles over onze klas on WordPress.com Zoeken Zoeken Archief. Archief Maand selecteren. Boek bespreking / leeskring. geschiedenis van het Broekhoes. groep 5 en 6. In het nieuws. Koning Willem Alexander. Engelse woorden leren. Woorden met uitspraak. Foto's' vanaf dec 2014. Foto's' vanaf juni 2015. Boekbespreking / leeskring. 13 in de oorlog. Kees Komma lezen. Leren van de natuur. Rebussen en spreekbeurten. Rekenen gr 7 8. facebook pagina school. Leren van alles. On line oefenen. Zoeken op internet. 200 jaar koninkrijk. Na de weektaak. Olympische spelen Sochi. Aardbevingen en vulkanen. De grote vakantieshow. Eigen project 2014. eigen project 2015. Engels Groove" me." Hoe wij leren. Lekker in je vel. Missie naar Mars. Mythen en legenden. Nederland wordt Nederland. Nieuwe materialen maken. Weer en klimaat. Zo zien zij de wereld. 7 nieuwe wereldwonderen. Kruistocht in spijkerbroek. On line opdrachten. Zeven oude wereldwonderen. juni 2013 M D W D V Z Z. Anita van Haren op Skiën. Degrande Sayana op Kamp Wie is de Mol.
wie is de mol wie is de mol zelf spelen wie is de mol spelen in de klas.
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 0505 050. De servicepagina kunt u hier vinden. wie is de mol draaiboek. wie is de mol spelen in de klas. wie is de mol opdrachten overzicht. kinderfeestje wie is de mol.
Een Wie Is De Mol? spel voor in de klas. D.m.v. wasknijpers zien we wie de klas het meest verdenkt. Leuk voor in de klas Pinterest Wasknijpers, Spel e.
Speel Wie" is de Mol" in de klas/op school. Uitgewerkte opdrachten, testrondes, executierondes. Inspiratie Spel Pinterest School, Spelletjes en Onderw.
Wie is de Mol uitje Leiden Uitjes Leiden, Bedrijfsuitje, Teamuitje.
Herken de mol tijdens het Wie is de Rat uitje in Leiden! Wie is de Rat Leiden Waardering: 4 gebaseerd op 1 reacties. Bent u het zat uit te buiken op een suf uitje waarbij verplichte sociaal wenselijke gesprekken de boventoon voeren? Zoekt u liever voor de verandering een avontuurlijk, ondernemend en boeiend groepsuitje waarbij iedereen tot in de laatste minuut op scherp staat? Boek dan ons ingenieus opgezette stadsspel: Wie is de Rat Leiden! Het meest doortrapte spel van Nederland vol spanning, intrige, twijfel en teamspirit. Je zou het bijna een openluchtmuseum kunnen noemen; het historische centrum van Leiden, sleutelstad van Nederland. Indrukwekkende gebouwen, gezellige terrasjes, shopparadijs eerste klas.

Contacteer ons