Resultaten voor wie is de mol uitje

wie is de mol uitje
Wie is de Rat Rotterdam Uitjes Rotterdam.
Wij heeft de scherpste zintuigen? Één van onze leukste teambuilding uitjes in Rotterdam Een wie is de mol in Rotterdam achtig spel; een actief uitje dat elke dag te boeken is op uw gewenste dag en tijdstip! Wie is de Rat Rotterdam.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Utrecht.
U werkt samen met uw team om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. Maar één persoon is de mol en saboteert de opdrachten. Door zijn of haar toedoen falen de opdrachten en komt er minder geld binnen. Kunt u erachter komen wie de boel belazert? Dan bent u de winnaar van het spel! Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?
Wie is de Mol Unieke beleving bij Traffic Control!
The Target Citygame. Wie is de Mol. Ons meest populaire uitje. Behoefte aan een flinke dosis adrenaline? Ben jij iemand die van actie houdt? Boek dan de Adrenaline Special want dat is wat je zoekt! Changing Gears XL. Die Hard Games.
Game Vind de mol Ervaar het zelf! Fundustry Events.
Misschien is Vind de Mol wat voor jou! Wie is de Mol is leuk als teamuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je de mol binnen de groep gaat ontmaskeren. Tijdens het spel kom je spanning, actie en hilariteit tegen wat zorgt voor een variabel uitje.
Wie is de Rat Uitje Spel Teambuilding activiteiten.
Bedrijfsuitje Utrecht Bedrijfsuitje Amsterdam Dagje Uit Amsterdam Boot huren Amsterdam Teamuitjes Moordspel Moorddiner Bedrijfsuitje Crazy 88 Doldwaas Stadsspel Ik hou van Holland Dinerspel Quiz Vrijgezellenfeest Amsterdam Wallentour Amsterdam Bedrijfsuitje Amsterdam Groepsuitje Dinerspel Comedy Amsterdam Bedrijfsuitje Delft Stadswandeling Amsterdam Fietstocht Amsterdam Wie is de Mol Utrecht Vrijgezellenfeest vrouwen U itje Amsterdam Teamuitje Fotoshoot vrijgezellenfeest Amsterdam Puzzeltocht Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam. Wie is de Rat is niet te verwarren met Wie is de Mol en/of het Wie is de Mol uitje.
Wie is de Mol?
Aantal deelnemers: minimaal 8 en meer dan 25 in overleg. Tijdsduur Wie is de Mol: 25, uur. Prijs: 1750, per persoon zonder drankjes. Natuurlijk kun je deze activiteit ook compleet boeken met hapjes en drankjes. Boek dit uitje. Naar wat voor een uitje bent u op zoek?
TIP: Citygame Wie Is De Mol Leef 7 Uitjes en Activiteiten.
Een spel vol unieke, bizarre en zenuwslopende opdrachten, kortom, wie molt er bij jullie? Wie Is De Mol in. Jazeker, een echt mol uitje is natuurlijk niet compleet zonder jokers, de test of een mollenboekje. Kunnen jullie overweg met de portofoon of weet de mol telkens de communicatie te verpesten?
Wie is de Mol? The Official Game Uitjes.nl.
Meld je uitje aan. Beheer je uitjes. Wie is de Mol? The Official Game. Nes 75 87. Bezoek de website. Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol.
Wie is de ezel? Een uitje gebaseerd op wie is de mol in Limburg.
Wie saboteert de boel en is de ezel? Wie is de ezel is gebaseerd op het tv programma Wie is de mol. Een spannend spel gebaseerd op vertrouwen en tactiek dat bestaat uit afwisselende denk en doe-opdrachten. Deze opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Maar let op! De ezel één van je eigen teamleden die het team probeert te benadelen ligt op de loer dus niets is wat het lijkt. Heb je je zenuwen onder controle tijdens het altijd spannende Djenga, verdrink je in de donkere vijver of doet je maar alsof omdat je de ezel bent? Een activiteit in het kader van teambuilding. Welk team weet de opdrachten het beste te voltooien en welke ezel houdt zich het langst geheim? Bij het 2 uur durende programma is altijd een begeleider van Limburgs Uitje die de uitleg doet, de punten bij houdt en let op de veiligheid.

Contacteer ons