Resultaten voor wie is de mol uitje

wie is de mol uitje
Wie is de ezel? Een uitje gebaseerd op wie is de mol in Limburg.
Wie saboteert de boel en is de ezel? Wie is de ezel is gebaseerd op het tv programma Wie is de mol. Een spannend spel gebaseerd op vertrouwen en tactiek dat bestaat uit afwisselende denk en doe-opdrachten. Deze opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Maar let op! De ezel één van je eigen teamleden die het team probeert te benadelen ligt op de loer dus niets is wat het lijkt. Heb je je zenuwen onder controle tijdens het altijd spannende Djenga, verdrink je in de donkere vijver of doet je maar alsof omdat je de ezel bent? Een activiteit in het kader van teambuilding. Welk team weet de opdrachten het beste te voltooien en welke ezel houdt zich het langst geheim? Bij het 2 uur durende programma is altijd een begeleider van Limburgs Uitje die de uitleg doet, de punten bij houdt en let op de veiligheid.
Wie is de Mol? Hotel Brasserie De Pergola.
Niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt! Gebaseerd op het bekende tv-programma, speelt u zélf het spel Wie is de Mol. De spanning begint al weken voor uw uitje door de online-vragenlijst die iedereen per email krijgt thuisgestuurd.
Wie is de Mol? De enige échte WIDM game BosscheUitjes.nl.
Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol. Versnapering voor onderweg. Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht. Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip. Te boeken in iedere stad in Nederland. Bekijk hieronder de reactie van Kim, speler Wie is de Mol-the game.: Bekijk ook de reactie van Wim. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken. 073 61 00 140. Informatie aanvragen Inspiratie nodig? Vanaf 20 personen. Tip je collega/vriendin. Vertel je collega/vriendin over ons! Naam ontvanger verplicht. E-mail ontvanger verplicht. 073 61 00 140. Info / Offerte. Plaats hier uw referentie over dit uitje Annuleer beoorderling.
Wie is de Mol bedrijfsuitje? Kies voor het origineel! RotterdamseUitjes.nl.
Voor groepen van 50 personen of meer breiden wij het spel daarbij uit uit met.: Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers.; Exclusieve foto-site met fotos van uw uitje. Welke activiteiten kunnen de beleving van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje nog verder versterken?
Wie ontdekt de Verrader? TB Events.
1 februari 2019. Ook dit uitje doen! Na Pelgrimscode en de Kolonisten van Catan is dit een uitdaging/verademing. wilde dat het langer kon duren. Iedereen vond het super gezellig met humor en gezellige/hilarische momenten tussendoor. Wie ontdekt de Verrader? 27 december 2018.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Utrecht.
U werkt samen met uw team om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. Maar één persoon is de mol en saboteert de opdrachten. Door zijn of haar toedoen falen de opdrachten en komt er minder geld binnen. Kunt u erachter komen wie de boel belazert? Dan bent u de winnaar van het spel! Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?
Wie is de Mol? De enige échte WIDM game Nijmegenuitjes.nl.
Bekijk hieronder de reactie van Kim, speler Wie is de Mol. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken. 024 760 01 35. Informatie aanvragen Inspiratie nodig? Vanaf 20 personen. Tip je collega/vriendin. Vertel je collega/vriendin over ons! Naam ontvanger verplicht. E-mail ontvanger verplicht. 024 760 01 35. Info / Offerte. Plaats hier uw referentie over dit uitje Annuleer beoorderling.
groepsuitjes-tilburg/wie-is-de-mol-tilburg Femz workshops en citygames.
BOEK NU EEN UITJE. Bel ons op. BOEK NU EEN UITJE. BOEK NU EEN UITJE. Wie is de mol in Tilburg spelen? FEMZ organiseert deze leuke citygame op geheel eigenzinnige wijze! Vind je Wie is de mol ook zon leuk spel?
Wie is de Mol Unieke beleving bij Traffic Control!
The Target Citygame. Wie is de Mol. Ons meest populaire uitje. Behoefte aan een flinke dosis adrenaline? Ben jij iemand die van actie houdt? Boek dan de Adrenaline Special want dat is wat je zoekt! Changing Gears XL. Die Hard Games.

Contacteer ons