Op zoek naar wie is de mol spel utrecht?

wie is de mol spel utrecht
Weet jij de Mol te vinden? Citygame Fundustry Events.
Wie licht de boel op en wie houdt zich schuil achter de Mol. De Mol kijkt ten alle tijden mee met de groep, dus pas op! Hoe werkt het spel? Op de afgesproken locatie wordt de groep ontvangen door begeleiders die gedurende het spel aanwezig zijn. De teams moeten gemaakt worden en vervolgens wordt er een Mol aangewezen. De teams strijden tegen elkaar. Het team met de meeste punten wint, maar. De Mol van ieder team probeert tijdens de opdrachten het spel zo veel mogelijk te saboteren. Vervolgens gaan we splitten en worden er vele opdrachten uitgevoerd. Als het einde nadert komen we samen op een afgesproken locatie en drinken we een drankje. Tot slot wordt de laatste opdracht gespeeld: Vind de Mol! Het spel wordt gespeeld in een stad naar keuze, op een van onze locaties of op een eigen locatie. Een populair spel in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, maar in meer dan 65 steden te spelen. Is de groep wat kleiner?
Originele groepsuitjes in het Groene Hart Beleef Woerden.
Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje of leuk activiteit waar nog lang over nagepraat zal worden? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij onderstaande locaties waar de meest originele en leuke activiteiten worden georganiseerd. Ga je proberen te ontsnappen uit de Escaperoom of ontrafel je liever de mysteries bij het Wie is de Mol spel.
Wie is de Rat? Utrecht personeelsuitje bedrijfsuitje of groepsuitje.
Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. Wie is de Rat klinkt als Wie is de Mol. Er is een overlapping in het concept. D e opzet van het spel. Er worden verschillende teams gevormd van tien personen afhankelijk van de groepsgrootte. Ieder team gaat op pad in Utrecht.
Bedrijfsuitje regio Utrecht Brasserie Zuiderzoet.
Bij Zuiderzoet, gelegen middenin Marina De Eemhof, kunnen jullie terecht voor unieke bedrijfsuitjes! Wij zijn te vinden op 35 minuten rijden vanaf Utrecht en hebben verschillende mogelijkheden voor leuke personeelsuitjes. Zo bieden wij uiteenlopende binnen en buitenactiviteiten voor kleine én grote groepen. Denk bijvoorbeeld aan stoere watersporten, actieve workshops, teambuilding activiteiten en spellen voor groepen. Bijvoorbeeld altijd al eens zelf Wie is de Mol?
De Ontmaskering: herken de MOL in je team vanaf 10 p.p.
Tijdens het spel worden teams geconfronteerd met uitdagende teambuilding opdrachten. Een mooi moment voor een Mol om een een flinke MOL actie uit te voeren. Daarnaast vinden er twee of drie stemrondes plaats, waarbij je je verdenkingen op een van je teamgenoten kan uiten. Maar let op, niets is zoals het lijkt, weet jij de Mol te ontmaskeren?
Personeelsuitjes in Utrecht.
Bekijk uitje Bewaar uitje Ontdek de Mol Teambuilding in uniek Stadsspel. Kan uw team dit spel wel aan? Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers Een strijd waarbij je als team, onder stress, leert samen te werken. 20 500 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Gratis parkeren. VW Road Trip Bus auto Cabrio Rally snack. Dit leuke hippe bedrijfsuitje tref je midden in het Groene Hart. Prachtige routes, diverse navigatiemethoden, teambuilding en beker voor het winnende team. 20 200 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Teamgame Robin Hood / Pirates / The Phone. Zinderend teambuilding spel in je favoriete thema. Je speelt in teams met én tegen elkaar in uitdagende opdrachten, milde competitie en de nodige sabotage. 30 500 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Kleurrijk vergaderen in een zandtrechter. Op zoek naar een unieke en originele locatie voor jouw vergadering of bijeenkomst? Onze kleurrijke trechters bieden de ruimte voor inspiratie en nieuwe ideeën. 1 25 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Incl. BBQ workshop bij de Weber Original Store. De barbecue beleving die je deelt met collega's' of relaties! In een geweldige ambiance BBQen onder leiding van een Weber Grillmaster. 15 80 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje. Je hebt gezocht op uitjes in Utrecht.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Amsterdam.
We kijken terug op een geslaagde personeelsdag! Een afwisselend programma met een stadswandeling met gidsen, een bezoek aan het Rijksmuseum en in hartje Amsterdam het spel wie is de mol! Goed georganiseerd, prettig contact, snel schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Het originele Wie is de Mol spel bedrijfsuitje AmsterdamseUitjes.nl.
We vertellen u graag meer. Het officiële Wie is de Mol spel is ook een perfect bedrijfsuitje in Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Op verzoek organiseren we het originele Wie is de mol spel bedrijfsuitje ook voor kleinere groepen.
Stadsschouwburg Utrecht: bekijk hier ons aanbod!
english / your visit. volg ons op. Altijd weten wat er speelt? Vraag de nieuwsbrief, het online magazine of de seizoenbrochure aan. Geldig e-mail adres verplicht! Lucasbolwerk 24 3512 EJ Utrecht. ma t/m zo van 10-19 uur. cookies en privacy.

Contacteer ons