Zoeken naar carolien wie is de mol

carolien wie is de mol
Carolien Borgers seizoen 13.
Wie is de mol? Joep van Deudekom. Carolien Borgers Seizoen 13, finalist. Carolien Borgers Breda, 1983 is een Nederlandse cabaretière. Ze speelde op haar 25e al haar eerste grote programma, dat maar liefst 120x gespeeld werd. In november ging haar derde programma Happy" End" in première.
Carolien Borgers uit Etten-Leur niet winnaar Wie is de Mol, maar ook niet de mol Omroep Brabant.
Carolien Borgers uit Etten-Leur niet winnaar Wie is de Mol, maar ook niet de mol. EINDHOVEN Carolien Borgers uit Etten-Leur is niet de winnaar van het dertiende seizoen van Wie is.De Mol? Dat bleek uit de een-na-laatste aflevering van het Avro-programma donderdagavond.
Wie is de Mol? Cabaretier Carolien Borgers.
Biografie Cabaretier Carolien Borgers.
De reprise rondde ze af in december 2015. Daarnaast was Carolien vaste columnist bij het programma Altijd Wat van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Ze maakte regelmatig haar opwachting in het programma Mag ik u kussen van de AVRO. In 2013 was ze finalist in het programma Wie is de Mol van de AVRO en in 2013 was ze vast panellid bij het humoristische RTL4 programma Volgende week met Peter Heerschop, Viggo Waas, Richard Groenedijk en Daphne Bunskoek.
Carolien Borgers seizoen 13.
Wie is de mol? Joep van Deudekom. Carolien Borgers Seizoen 13, finalist. Carolien Borgers Breda, 1983 is een Nederlandse cabaretière. Ze speelde op haar 25e al haar eerste grote programma, dat maar liefst 120x gespeeld werd. In november ging haar derde programma Happy" End" in première.
Carolien Borgers Wikipedia.
Borgers was deelnemer in het dertiende seizoen van het televisieprogramma Wie is de Mol?, dat werd opgenomen in Zuid-Afrika. Ze was de verliezend finalist, hoewel ook zij mol Kees Tol ontmaskerde. Sinds 2017 heeft ze in de nacht van maandag op dinsdag een radioprogramma op NPO Radio 2. Daarnaast is Borgers actief als zangeres: in december 2014 bracht ze haar Nederlandstalige debuutalbum De Andere Ik uit. In datzelfde jaar gaf zij een optreden op Lowlands. In maart 2016 deed ze mee met It Takes 2 van RTL, een programma met zingende BN'ers, en eindigde daar als vijfde. In 2017 nam ze deel aan de debatserie What's' the right thing to do van de Human televisie onder leiding van Michael Sandel. TALK en het EK Vrouwenvoetbal 2017. Borgers in TALK. In 2017 was Carolien talkshow host in haar eigen talkshow TALK dat uitgezonden werd op NPO Best.
Carolien Borgers IMDb.
Go to IMDbPro. Sign in with Facebook Other Sign in options. Up 6.322.251 this week. View rank on IMDbPro. Carolien Borgers is an actress, known for De meisjes van Thijs 2010, Streetlab 2014 and Wie is de mol? See full bio.
Cabaretière Carolien Borgers trekt volle zalen door Wie is de Mol? YouTube.
Carolien en Waylon Wrecking Ball IT TAKES 2 Duration: 230. RTL Talent 187134, views. Wie is de Mol? 2013 Aflevering 1 HD: Het verlossende woord Duration: 10028. De Mol Gemist 185211, views. Carolien Borgers speelt Do speciaal voor Domien Duration: 351.
Carolien Borgers over het pensioenstelsel YouTube.
Wie zijn daarvan waarschijnlijk de dupe? Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Mag ik u kussen 2 8 Jan Kooijman Ilse Warringa, Carolien Borgers, Hadewych Minis Duration: 2358.

Contacteer ons