Op zoek naar widm opdrachten?

widm opdrachten
Wie is de Mol? opdrachten.
Wie is de Mol? Klik hier en bestel direct! Er zit na 25 opdrachten 13.020 in de pot. 50 Opdracht 25 Vakantieresort. De kandidaten spelen dit spel in een groot en druk vakantieresort. Klaas krijgt een camera op zijn buik en moet van de receptie naar het strand komen zonder dat een toerist in beeld komt. 600 Opdracht 24 Composities. De kandidaten krijgen vijf fotos van het Dominicaanse leven. Ze moeten deze composities binnen een uur reconstrueren. Voor elke juiste foto verdienen ze 200 euro. Als alle foto's juist zijn. 1.000 Opdracht 23 Televisie.
Waardering opdrachten WIDM14 ARCHIEF.
123 gasten en 2 vaste bezoekers wouterv Jelsir. De kandidaten moeten in duos op zoek naar geld in een typisch Chinese wijk in Hongkong. Ze krijgen daarvoor een envelop met de locatie van het geld gevonden kan worden. Om die locatie te vinden mogen ze de weg vragen maar ze mogen alleen Chinees praten. Daarvoor krijgen ze een Cantonees woordenboekje.
Wie is de Mol? De opdrachten WIDM10 ARCHIEF.
227 gasten en 0 vaste bezoekers. Wie is de Mol? De kandidaten worden in drie groepen verdeeld. Het komt aan op orintatie en vindingrijkheid. Hoe goed kennen de kandidaten elkaar? De opdracht is om de juiste voorwerpen bij de juiste personen te kiezen.
Opdrachten in Wie is.de Mol? WIDM7 ARCHIEF.
Hier kun je de opdrachten een cijfer geven! Aan het eind zien we dan wat de best en minst gewaardeerde opdrachten zijn van WIDM 2007! Er is ook een trap! Letters in the city? De kandidaten moeten op het vliegveld in Bangkok zoveel mogelijk bagage die ze niet nodig hebben achterlaten. Per kilo verdienen ze 100 voor de pot.
Opdrachten WIDM6 ARCHIEF.
231 gasten en 0 vaste bezoekers. Rennen voor de gaucho's 8.8. Overzicht opdrachten tot nu toe. De kandidaten moeten door onderlinge gesprekjes elkaar in korte tijd leren kennen. Vijf kandidaten krijgen vervolgens een vraag over zichzelf die ze moeten doorspelen aan de kandidaat aan wie ze die informatie verteld hebben.
Wie is de Mol? Opdrachten WIDM8 ARCHIEF.
215 gasten en 1 vaste bezoeker Molzkovicz. Wie is de Mol? Get The Picture 8.8. Wat weten ze over elkaar? Wat weten ze over elkaar? Iedere kandidaat krijgt een vraag of een andere kandidaat.
Wie is de Mol? De opdrachten WIDM12 ARCHIEF.
215 gasten en 1 vaste bezoeker Molzkovicz. Wie is de Mol? Overzicht en waardering opdrachten. Alle kandidaten worden apart van elkaar gedropt. Ze krijgen allemaal een andere foto mee met op de achterkant de tekst Voor 2500 Wees op tijd De bedoeling is dat ze binnen 3 uur uiteindelijk 2 uur want de mol zet de klok een uur terug naar een vliegtuigwrak lopen.
Wie Is De Mol Je eigen Wie Is De Mol spel organiseren.
Je eigen Wie Is De Mol spel organiseren. Wie is de Mol WIDM is één van de best bekeken programma's op de Nederlandse televisie. En bovendien is het het programma waar misschien wel het meest bij wordt meegeleefd. Enkele weken per jaar is de zoektocht naar de Mol het meest besproken onderwerp bij de koffieautomaten en terecht eigenlijk wil iedereen toch ook wel een keer meespelen? Helaas blijft de droom om samen met Pieter Jan af te reizen naar een ver onherbergzaam oord voor de meesten van ons bedrog. Toch is het niet onmogelijk om een beetje WIDM zelf in huis te halen.
Seizoen 14 Opdrachten Wie is de mol.
Sofie van den Enk. Blik in de toekomst. Website 2010-2015 Ronald van der Velden. Teksten en beeldmateriaal mogen niet worden hergebruikt zonder voorafgaand overleg. Het televisieprogramma Wie is de Mol wordt in Nederland uitgezonden door de AVRO. Het concept is eigendom van de oorspronkelijke bedenkers Tom Lenaerts Bart De Pauw Michel Van Hove en Michiel De Vlieger.

Contacteer ons