Zoeken naar widm opdrachten

widm opdrachten
Dit zijn de hints aanwijzingen van aflevering 5 van Wie is de Mol!
februari 4, 2018 om 1057: pm. De uitkomst van de woordzoeker klopt niet met de opmerking in het dagboek van de Mol. Alleen wel met de oplossing die Loes en Stine gaven. Loes is eruit dus. februari 5, 2018 om 240: am. Hoi weet er iemand welke smartphone de kandidaten gebruiken in widm?
Opdrachten/Seizoen 11 Wie is de Mol Wiki FANDOM powered by Wikia.
Op deze pagina kun je beschrijvingen vinden van alle opdrachten uit Seizoen 11, dat zich afspeelde in El Salvador en Nicaragua. Aflevering 1 Edit. De opdracht luidt als volgt: Stap in de bus en zoek de antwoorden van vijf vragen die je op een kaartje bij je hebt.
Wie is de Mol: Wie is de Mol? Aflevering 7 schijn werper.
AVROTROS 60 min. Met nog 5 kandidaten in het spel reizen ze door Georgië en hebben ze in verschillende opdrachten de kans om geld te verdienen voor de pot én meer te weten te komen over de identiteit van de Mol.
Wie is de mol? WIDM mollen YMCA teams opdrachten.
De kinderen gaan opdrachten doen in teamverband. Om deze opdrachten te halen is het belangrijk dat de kinderen samenwerken. Ook moeten ze samenwerken om het antwoord op de belangrijkste vraag te vinden, namelijk Wie is de mol. Er is één mol in het spel maar niemand weet wie dat is.
Opdracht 1 Afleveringen Wie is de Mol.
Opdrachten: Opdracht 1. Ergens in de stad staat een kluis. De kandidaten moeten in duo's' die kluis binnen twee uur vinden en openmaken. Lukt dit niet? Dan volgt er een test en executie. Reactie op opdracht 2. Reactie op opdracht 2.
Wie is de mol? outdoor Het Drents Kwartiertje.
Er zijn diverse opdrachten uit te voeren, van bruggen bouwen tot vuur maken. Met deze opdrachten kun je molmunten verdienen voor de groepspot. Na afloop kunnen jullie genieten van een lekkere lunch, BBQ of buffet. Actief Wie is de mol?
wie is de mol wie is de mol spel maken widm opdrachten.
Helaas blijft de droom om samen met Pieter Jan af te reizen naar een ver onherbergzaam oord voor de meesten van ons bedrog. Toch is het niet onmogelijk om een beetje WIDM zelf in huis te halen. Seizoen 14 Opdrachten Wie is de mol.
Televizier.nl Het laatste tv-nieuws, verkiezingen en prijsvragen.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Wie is de mol?
Als team ga je op pad in een stad naar keuze. Je vervult diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar één van je teamleden is de mol en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren.

Contacteer ons