Zoeken naar wie is de mol fansite

wie is de mol fansite
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar.
Welkom op WieIsDeMol.com d site om de mol te ontmaskeren! Wie is de Mol? WieIsDeMol.Com.
Via deze site wordt u op de hoogte gehouden van alles wat WIDM 2016 betreft. Het programma Wie is de Mol werd de eerste vijf seizoenen gepresenteerd door Angela Groothuizen. Zij werd opgevolgd door Karel van de Graaf die het programma twee seizoenen voor zijn rekening nam. Daarna nam Pieter Jan Hagens vier seizoenen lang het stokje over en nu wordt het programma voor de vijfde keer gepresenteerd door Art Rooijakkers winnaar van Wie is de Mol 2011. De kandidaten van links naar rechts. Klaas van Kruistum Airen Mylne Rop Verheijen Tim Hofman Ellie Lust Marjolein Keuning Annemieke Schollaardt Ccile Narinx Remy van Kesteren Taeke Taekema. Op de voorgrond presentator Art Rooijakkers.
Wie is de Mol? forum.
Als de Mol daarin slaagt dan is het spel verloren. Bestel bij 2010-2016 WIDM.nl. Links Contact Privacy Richtlijnen Mobiel. WIDM.nl is een onofficiële website over Wie is de Mol. Wij hebben géén banden met idtv of avrotros.
Wie is de Mol? 2016.
Klik hier en bestel direct! Welkom op de gezelligste Wie is de Mol fansite! Op widm.nl vind je alles over het tv-programma Wie is de Mol? Je vindt bij ons uitgebreide informatie over de deelnemers opdrachten en kunt alle afleveringen van alle seizoenen terugkijken. Ook het laatste nieuws lees je het eerst bij ons. Widm.nl wordt gerund door fans van het programma. Jij kunt ons helpen de Mol te ontmaskeren door je hints en verdenkingen met ons en andere kijkers te delen op het forum. Wacht dus niet langer en sluit jezelf aan bij onze community. Duizenden fans gingen je voor.
Wie is de Mol? hints en aanwijzingen.
Wij verzamelen de beste mogelijke hints die onze bezoekers zijn opgevallen. 74 28-02-2016 Kruistum II door Tim. Bij de foto opdracht zijn de fotos opgehangen in de vorm van een kruis. Dit is een aanwijzing naar Klaas van Kruis tum. 26 28-02-2016 Titel Fotofinish. De titel fotofinish verwijst naar Klaas. Op het geld van alle biljetten die de kandidaten inleverden staat een foto van de Mol. 14 20-02-2016 Geboortejaar door Sophia.
WIDM Pool.
Tim Hofman 1988 is presentator blogger dichter en columnist. Relevante sites en fora. Wie is de Mol com http//www.wieisdemol.com/forum. De Mol fansite http//www.widm.nl/.
WieisdeMolHints.nl Alle hints aanwijzingen van Wie is de Mol!
juni 1 2016 juni 1 2016 admin 22 Reacties. Het lijkt misschien wel erg vroeg maar de seizoenen van Wie is de Mol worden doorgaans in mei opgenomen. Daarnaast is het Twitteraccount van Art Rooijakkers een tijd lang stil geweest. Ook achter de schermen zijn ze al druk bezig met de productie. Welke bekende Nederlanders zijn de afgelopen weken ondergronds gegaan? BREKEND Ellie Lust nieuwe presentatrice Wie is de Mol. april 1 2016 maart 31 2016 admin 1.628 Reacties. Wie is de Mol gaat in 2017 een nieuw gezicht krijgen. Na vijf seizoenen het populaire televisieprogramma te presenteren houdt Art Rooijakkers er mee op. Een moeilijke keuze ik heb er lang over getwijfeld stelt Art.
Wie is de Mol? 2015 Sri Lanka Heinz. Heinz Wie is de Mol 2011 fansite.
Heinz Wie is de Mol? fansite

Contacteer ons