Meer resultaten voor wie is de mol spel app

wie is de mol spel app
POLL Wie is de mol bordspel.
Ho Ho, het is een APP ja maar ook voor PC gewoon hoor, je moet. de app van www.demolspel.nl downloaden Laatste verandering: 15.03.2014, 193854: door vanHulst. Geslacht: Wie de Mol is? Re: POLL Wie is de mol bordspel. Antwoord 44 Gepost op: 15.03.2014, 201225.: Oh ok, dat was er niet bij gezegd Ja, dan kan het wel, maar dan nog weet ik niet of het spel wel zo leuk is als je de computer erbij moet halen Als ze ook downloadbare vragenkaartjes aan gaan bieden, ja, dan wel.
Wie is de Mol? app klaar voor seizoen 18 met Molbonus.
Je kunt elke week punten inzetten op één of meerdere kandidaten waarvan jij denkt dat het de Mol is. Tot de executie in het spel begint kun je je puntenverdeling aanpassen, dus ook nog tijdens de uitzending. Je moet bij iedere ronde al je punten verdelen over de kandidaten. Heb je je volledige inzet ingezet op één kandidaat die vervolgens afvalt, verlies je al je punten en kun je niet meer dit seizoen meespelen via de app. Na iedere uitzending van Wie is de Mol?
Bedrijfsuitje Uitjesbureau, Wie is de Mol? The Official Game, uitjesbureau-wie-is-de-mol-the-official-game.
Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol. We bieden u eindelijk de kans om nu zelf met collega's' en vrienden het bekendste spel van NL te spelen.
AVROTROS Wie is de Mol? in de App Store.
De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten van het televisieprogramma Wie is de Mol? Het is de bedoeling dat je de Mol ontmaskert en zoveel mogelijk punten scoort.
Wie is de Mol spel maken.
Reageer op het artikel Wie" is de Mol spel maken." Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Thibaut, 06-07-2017 1604: 11. Heeft iemand ervaring met de app topito?
Wie is de Mol? App Downloaden Gratis Spelapp.
U kunt punten inzetten en verdelen tot het moment dat tijdens de uitzending de executieronde begint. Naast dat u kunt meespelen met het spel, biedt de app ook veel informatie over het programma en kunt u ook zien hoe er door het hele land heen over de kandidaten gedacht wordt en waarvan de deelnemers denken wie de mol is.
Dit is wat je moet weten over Wie is de Mol 2017.
Heb je nog problemen met het invullen van de punten op de app van Wie is de Mol? Dit jaar wordt er vanuit de productie erg weinig gedeeld over het nieuwe seizoen. Toch hebben we tips voor je verzameld zodat jij goed je punten kan invullen. Spreiden of toch niet. Je kan de punten in de app spreiden over kandidaten of volledig op één iemand inzetten. Beide tactieken hebben een voor en nadeel. Wanneer je al je punten op één iemand inzet die in die aflevering afvalt, dan ben je de punten kwijt en kan je niet meer meedoen. Als je punten spreidt over meerdere kandidaten en daar valt er één van af, dan kan je nooit meer het maximale aantal punten halen. De meeste gebruikers kiezen in de eerste afleveringen wat veiliger voor twee of drie deelnemers waar ze hun punten over spreiden. Durf je wel een gokje te wagen, zet dan in op één deelnemer. Dan heb je wel kans dat je al vroeg uit het spel ligt.
Wie is de Mol spel? Het origineel alleen bij ons! UtrechtseUitjes.nl.
Wat is er bij het officiële Wie is de Mol spel in Utrecht inbegrepen? Naast 35, uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team vanaf 20 personen het volgende.: Tablet met speciale app.
Tunnelvisie nieuws over Wie is de Mol?

Contacteer ons