Op zoek naar wie is de mol spel app?

wie is de mol spel app
POLL Wie is de mol bordspel.
Ho Ho, het is een APP ja maar ook voor PC gewoon hoor, je moet. de app van www.demolspel.nl downloaden Laatste verandering: 15.03.2014, 193854: door vanHulst. Geslacht: Wie de Mol is? Re: POLL Wie is de mol bordspel. Antwoord 44 Gepost op: 15.03.2014, 201225.: Oh ok, dat was er niet bij gezegd Ja, dan kan het wel, maar dan nog weet ik niet of het spel wel zo leuk is als je de computer erbij moet halen Als ze ook downloadbare vragenkaartjes aan gaan bieden, ja, dan wel.
Nieuw seizoen Wie is de Mol? van start bij AVROTROS op NPO 1.
In MolTalk bediscussiëren ze de opdrachten, complotten en theorieën, maar ook de tweets en app-statistieken van de kijkers worden besproken en wordt er verder gespeurd naar De Mol. Net zoals voorgaande jaren kun je dit seizoen weer met je vrienden het Verdenkspel spelen via de Wie is de Mol-app. De app is te downloaden via de Apple Appstore en Google Playstore.
Topito Wie is de Mol Wiki Wikia.
BestandWie: is de Mol? Wie is de Mol Wiki. Meest gebruikte categorieën. Edit this Page. Add a Video. Add a Photo. Add a Page. Watchlist Random page Recent changes. 106 pages on. Een topito is een klein glazen puntje, dat kan voorkomen in acht kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, zwart en wit. Acht van deze topito's' vormen samen een topo, een ronde schijf. Als een kandidaat 8 topito's' van dezelfde kleur of 8 topito's' van verschillende kleuren heeft kan daarmee een geldige topo worden gemaakt. Wanneer deze topo aan de presentator van het spel wordt gegeven, telt deze als een vrijstelling.
Hoe werkt de Wie is de Mol app? Wie is de Mol? Hints NL. Layer 1 3.
Simone verlaat het spel na de eerste aflevering. Dan houd je dus 100 punten over. De 50 van Jan worden verdubbeld, dus 100. NIEUW: DE MOLBONUS. Nieuw in de app dit jaar is de Molbonus. Na de finale worden alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste Mol verdubbeld! De speler met de hoogste eindscore is de winnaar! MAAK EEN POULE AAN EN STRIJD MET JE VRIENDEN! In de app kun je poules aanmaken. In deze poule kun je tegen je vrienden/ familie of gewoon bekenden spelen. Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat je de gebruikersnaam van de ander hebt zodat je hem of haar kunt toevoegen in de poule. Om het nog leuker te maken: je kunt in verschillende poules zitten. mk_image srchttps//widmhints.nl/wp-content/uploads/2017/12/poule.png: image_sizemedium. Binnen jouw poules kun je zien hoeveel punten iedere deelnemer uit de poule heeft, maar ook op wie de punten ingezet worden. Diegene met de meeste punten na de laatste aflevering is de winnaar van de poule!
iPhone Wie is de Mol Citygame Beleef de City Game anno 2016 met iPhones.
Showtime Evenementenbureau maakt het spel Wie is de Mol nog dynamischer, spannender en interactiever! Wie is de mol is in elke stad uit te voeren dynamisch, iedere groep heeft een eigen Mol spannender en elke groep ontvangt een iPhone om uitdagende en moderne opdrachten uit te voeren interactiever. Weg met losse A4tjes, want met de iPhone combineren we moderne middelen zoals real time scores, Twitter Whats App in dit Wie is de Mol programma!
WIDM-blog: de verdenkingen op social media en 5 andere WIDM-feitjes Coosto. Volg Coosto op Twitter. Like Coosto op Facebook. Volg Coosto op Google. Volg Coosto op Instagram. Verbind met Coosto op Link
Dat én nog 5 andere WIDM-feitjes vind je in dit blog. Als we bovenstaande verdenkingen verwerken in een top 7 en die vergelijken van de statistieken uit de Wie is de mol-app, zien we ook opvallende verschillen. In de app lijkt Jan de minste verdenkingen te krijgen, terwijl hij op social op de derde plek staat. Emilio verdenken we op social het minste, maar volgens de statistieken in de app is de cabaretier wel degelijk een potentiële mol.
Wie is de Mol? @WieIsDeMol Twitter.
app waarin je al jarenlang het spel kunt meespelen samen met je vrienden, is de eerste winnaar van de Digital Impact Award! 2 antwoorden 14 retweets 99 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Wie is de Mol?
Wie is de Mol? The Original Game 1001activiteiten.nl.
Eindelijk kun je als fan van Wie is de Mol? nu de de officiële Wie" is de Mol" citygame zelf spelen! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Een speciale WIDM app stuurt je naar de verschillende opdrachten in de stad naar keuze.
Wie is de Mol? De enige échte WIDM game Nijmegenuitjes.nl.
Ontdek hoe het is om samen opdrachten uit te voeren en de pot te vullen of ben je zelf de mol? Hoe werkt de officiële Wie is de Mol game? Een bekende acteur begeleidt je door het spel via een nieuwe, interactieve app.

Contacteer ons