Op zoek naar wie is de mol spel app?

wie is de mol spel app
Wie is de Mol? 2018 spelen op je iPhone met de vernieuwde app.
Traditiegetrouw begint in januari het populaire tv-programma Wie is de Mol? Het programma kent maar één doel: erachter zien te komen wie de boel besodemietert en dus volgens jou de Mol van de groep BNers is. Ook dit jaar staan er weer tien BNers klaar om alle spellen te gaan spelen en de pot te vullen met een flinke bak geld, al probeert de Mol juist zo onopvallend mogelijk roet in het eten te gooien. De Molloten, de grote fans van het programma, staan daarbij bekend om het bedenken van complottheorieën en het ontdekken van hints. Ben jij zon Molloot of ga je het programma voor het eerst volgen, dan wordt het extra leuk met de bijbehorende app. In de app maak je een poule aan met je vrienden en zet je elk jaar je punten in op de spelers die jij ervan verdenkt het spel te saboteren.
CQM Strategie voor het meespelen met de Wie is de Mol? app.
is weer begonnen. Voor de Molloten onder ons een spannende tijd van verdenkingen, theorieën, hints en strategische keuzes Helemaal sinds de komst van de app waarmee we het verdenkspel ook thuis mee kunnen spelen. Jan Willem schreef zelfs een simulatieprogrammaatje om de beste strategie te bepalen bij het ontmaskeren van de Mol. Wil jij ook winnaar worden, lees dan snel verder. Let op, spoiler alert. Televisieprogramma Wie is de Mol? Het is een spel waarin bekende Nederlanders in het buitenland verschillende opdrachten moeten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot.
Wie is de Mol? spelen op je iPhone tegen je vrienden.
Complottheorieën, hints, lichaamstaal en meer worden nauwlettend bekeken om er zo achter te komen wie van de tien bekende Nederlanders de Mol in het spel is. Dit jaar doen er weer een aantal bekende en minder bekende Nederlanders mee, zoals Jochem van Gelder, Jeroen Kijk in de Vegte, Sanne Wallis de Vries en Yvonne Coldeweijer. Het programma is extra leuk om te kijken met vrienden, maar het kan nog veel leuker worden als iedereen gebruikmaakt van de Wie is de Mol-app. In de app maak je namelijk een poule aan, waardoor je tegen al je vrienden, collegas of familieleden kunt spelen.
Met de Wie is de Mol Android-app kun je zelf meespelen.
Toch is de app een leuke manier om de serie mee te beleven, door de strijd aan te gaan met je vrienden. Het idee van de app is dat je elke week, voordat de nieuwe aflevering begint, punten uitdeelt aan de kandidaten die je verdenkt als de mol. Gaat die kandidaat in de volgende aflevering naar huis, dan ben je de punten die je ingezet hebt kwijt. Dit betekent dat je de week erna minder punten in kunt zetten. Alle punten die je hebt ingezet op kandidaten die nog in het spel zitten, worden verdubbeld. Dus je moet goed in de gaten houden wie je verdenkt en wie totaal niet.
Wie is de Mol? app klaar voor seizoen 18 met Molbonus.
Je kunt elke week punten inzetten op één of meerdere kandidaten waarvan jij denkt dat het de Mol is. Tot de executie in het spel begint kun je je puntenverdeling aanpassen, dus ook nog tijdens de uitzending. Je moet bij iedere ronde al je punten verdelen over de kandidaten. Heb je je volledige inzet ingezet op één kandidaat die vervolgens afvalt, verlies je al je punten en kun je niet meer dit seizoen meespelen via de app. Na iedere uitzending van Wie is de Mol?
AVROTROS Wie is de Mol? in de App Store.
2.9, 283 beoordelingen. De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten van het televisieprogramma Wie is de Mol? Het is de bedoeling dat je de Mol ontmaskert en zoveel mogelijk punten scoort.
Download de app! Nieuws Wie is de Mol.
Download de vernieuwde Wie is de Mol-App nu GRATIS in de App Store en Play Store! Uitleg Wie is de Mol? Uitleg Wie is de Mol? Start nieuwe seizoen Wie is de Mol? Start nieuwe seizoen Wie is de Mol?
Download de app Afleveringen Wie is de Mol.
Meer informatie over het spel kun je lezen bij de uitleg. Je kunt de app nu alvast downloaden, zodat jij en je vrienden er voor de eerste aflevering op zaterdag 6 januari al helemaal klaar voor zijn. Download de vernieuwde Wie is de Mol?
Wie is de Mol? Uitjesbureau.
Zo is de app dus op de hoogte van de resultaten per team en per individuele kandidaat, maar is ook van de sabotage-streken van de Mol! Zo kan iedereen aan het eind de doorslaggevende individuele eindtest maken. Je herkent direct de sfeer en de spanning van tv! Wie is er te vertrouwen bij de verschillende opdrachten, wie gaat voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herkent u een typische Mol-actie? Naast een teamprestatie is er dus ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Als kandidaat dien je dus goed af te wegen of het teambelang boven het individuele belang gaat? Deelt je je joker met het team? Of kies je voor een individuele vrijstelling? Er zullen tijdens onze prijsuitreiking en de afsluitende borrel vele oooohs en aaaaahs bij iedereen om de oren vliegen. Want de fotos en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen geweldig om de tuin heeft geleid.

Contacteer ons