Zoeken naar wie is de mol spel app

wie is de mol spel app
WipwApp: Buitenspelen in Utrecht als in Wie is de Mol De Utrechtse Internet Courant. WipwApp: Buitenspelen in Utrecht als in Wie is de Mol De Utrechtse Internet Courant.
Tijdens mijn stage bij een evenementenbureau kwam ik op het idee van deze app. Ik zette tv-formats als Wie is de Mol, Ranking the Stars en Peking Express om naar spelprogrammas voor bedrijfsuitjes, vertelt Van den Brink aan DUIC. Hier zag ik dat ook volwassenen ontzettend veel plezier hebben van spelen in de buitenlucht. De app is een spel dat zich in Utrecht afspeelt.
WIe is de mol stadsspel Bedrijfuitje of Personeelsfeest it's' SHOWTIME.
Programma Wie is de Mol citygame. Showtime Evenementenbureau maakt het spel Wie is de Mol nog dynamischer, spannender en interactiever! Wie is de mol is in elke stad uit te voeren dynamisch, iedere groep heeft een eigen Mol spannender en elke groep ontvangt een iPhone om uitdagende en moderne opdrachten uit te voeren interactiever. Weg met losse A4tjes, want met de iPhone combineren we moderne middelen zoals real time scores, Twitter Whats App in dit Wie is de Mol programma!
Speel mee met Wie is de Mol 2016 app voor iPhone en Android.
Meespelen kan, met de Wie is de Mol 2016 app voor je smartphone. Met meespelen bedoelen we natuurlijk niet dat je ook naar IJsland of Guatemala gaat om met de deelnemers mee te doen aan het spel. Helaas, dat willen wij al jaren.
Wie is de Mol? 2019 spelen op je iPhone met de vernieuwde app.
Traditiegetrouw begint in januari het populaire tv-programma Wie is de Mol? Het programma kent maar één doel: erachter zien te komen wie de boel besodemietert en dus volgens jou de Mol van de groep BNers is. Ook dit jaar staan er weer tien BNers klaar om alle spellen te gaan spelen en de pot te vullen met een flinke bak geld, al probeert de Mol juist zo onopvallend mogelijk roet in het eten te gooien. De Molloten, de grote fans van het programma, staan daarbij bekend om het bedenken van complottheorieën en het ontdekken van hints. Ben jij zon Molloot of ga je het programma voor het eerst volgen, dan wordt het extra leuk met de bijbehorende app. In de app maak je een poule aan met je vrienden en zet je elk aflevering je punten in op de spelers die jij ervan verdenkt het spel te saboteren.
Wie is de Mol? gemist? Start met kijken op NPO Start.
1 uur en 1 min. Wie is de Mol? Za 19 jan 2030.: Speel mee via de app! Weet jij wie de mol is? Speel mee in de app! Download de app. Voor de fans Toon meer. 1 uur en 12 min.
Yes, it's' here: het Wie Is De Mol-drankspel! NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook
Vrijdag 13 januari 2017 1530: uur. Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol is weer begonnen! Dat betekent dat onze zaterdagavonden weer nut hebben. We verliezen ons weer massaal in de complottheorieën en lijden allemaal steevast aan tunnelvisie. Dont deny it.
POLL Wie is de mol bordspel.
de app van www.demolspel.nl downloaden Laatst bewerkt op: 15-03-2014, 193854: door vanHulst. Geslacht: Wie de Mol is? Re: POLL Wie is de mol bordspel. Reactie 44 Gepost op: 15-03-2014, 201225.: Oh ok, dat was er niet bij gezegd Ja, dan kan het wel, maar dan nog weet ik niet of het spel wel zo leuk is als je de computer erbij moet halen Als ze ook downloadbare vragenkaartjes aan gaan bieden, ja, dan wel.
Wie is de Mol? Apps on Google Play.
De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten van het televisieprogramma Wie is de Mol? Het is de bedoeling dat je de Mol ontmaskert en zoveel mogelijk punten scoort.
Advertenties. Advertenties.

Contacteer ons