Op zoek naar wie is de mol zelf spelen opdrachten?

wie is de mol zelf spelen opdrachten
wie is de mol feestje! Girlscene Forum.
alvast bedankt xxx tostietje P.S. mij lijkt het ook leuk om zelf de jokers en vrijstellingen te maken iemand een idee? Ik gebruik meestal deze site voor ideetje omtrent spellen voor een toffe avond. Wie is de mol staat er ook tussen http//drankspellen.be/product/Wie-is-de-mol/84: Maar ook een heleboel andere zoals http//drankspellen.be/product/Wie-in-de-kamer/106: Je kan altijd de spelen combineren met elkaar.: Reactie 6 Gepost op: 25 januari 2015, 113628.: Dat is echt super leuk om te doen! Ik heb dat eens met school gedaan en was toen de mol. Een greep uit de opdrachten: In het winkelcentrum allemaal beginnen met een paperclip en dan zoveel mogelijk ruilen wie het grootste of duurste ruilartikel heeft.
Opdrachten/spelletjes voor wie is de molfeestje Ouders Online.
Zo goed heb ik niet gekeken. Maar er zitten ook leuke andere opdrachten tussen. di, 05/02/2013 0702.: Die puzzel met blokken. Zo'n' puzzel met blokken waar er 1 blok ook anders kan liggen is ook wel leuk voor een mollenspel. De puzzel stelt uiteindelijk de route voor van een kleine speurtocht ergens naar toe de straten zijn lijntjes zoals in de laatste aflevering. Als je de mol hoe doe je dat trouwens van tevoren inseint dat stuk x of twee manieren kan kan de mol ook goed mollen. Zo moet je met alles iets inbouwen waar de mol kan mollen en de mol moet dit ook weten anders is het niet zo leuk. Sowieso moet je de kinderen van tevoren uitleggen hoe het gaat en dat kinderen die geen mol zijn ook kunnen mollen zodat anderen denken dat zij de mol zijn. Ik ben benieuwd naar de hele opzet van je feestje, zeker bij deze leeftijd. di, 05/02/2013 2214.: Oh leuk, een Wie is de Mol-feestje!
wie is de mol spel maken.
wie is de mol spel maken. wie is de mol opdrachten maken. vragenlijst wie is de mol. wie is de mol zelf organiseren. wie is de mol zelf spelen. wie is de mol spel maken. wie is de mol feestje!
wie is de mol zelf spelen.
De Mol Den Haag De Mol Scheveningen De Mol Zwolle De Mol Nijmegen De Mol Breda De Mol op eigen locatie De Mol Den Bosch De Mol Amersfoort De Mol Amsterdam De Mol Arnhem De Mol Utrecht De Mol Rotterdam. Populaire Gelegenheden Familiefeest en familiedag Wie is de mol zelf spelen Vriendenuitje en vriendenweekend Groepsuitje Wie is de Mol spel doen Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen Bedrijfsuitje en personeelsuitje Teambuilding en samenwerken. wie is de mol draaiboek. wie is de mol spelen in de klas. wie is de mol opdrachten overzicht.
Opdrachten/Seizoen 11 Wie is de Mol Wiki FANDOM powered by Wikia.
Wie is de Mol Wiki. Meest gebruikte categorieën. Op deze pagina kun je beschrijvingen vinden van alle opdrachten uit Seizoen 11, dat zich afspeelde in El Salvador en Nicaragua. Aflevering 1 Edit. De opdracht luidt als volgt: Stap in de bus en zoek de antwoorden van vijf vragen die je op een kaartje bij je hebt. De vragen zijn.: Hoeveel kippen zitten er in de mand? Welke vlag staat er op de buitenspiegels van de bus? Welke nationaliteit heeft de persoon op de vierde rij links bij het raam? Hoe heet de geit? Hoe hard kan de bus als er 80 mensen inzitten? De kandidaten doen de rit met de bus één voor één. In een quiz na afloop stelt Pieter Jan de vijf vragen aan vijf willekeurige kandidaten. Miryanna beantwoord de eerste vraag goed voor 10. Jan, Hanna beantwoorden vraag 2, 3 en 4 goed voor respectievelijk 20, 30, en 40. Karin beantwoord de laatste vraag fout, ze zegt 15 kilometer per uur in plaats van 15 mijl per uur en verdient geen 50 euro. Dan heeft Pieter Jan nog een bonusvraag voor 5000, Behalve" jullie zelf, zat er één kandidaat in de bus.
Zelf WIDM organiseren help!
Nu heb ik een thuiskok gevonden waar wij in huiselijke sfeer uitgebreid gaan dineren, maar daar de mensen qwa persoonlijkheid, leeftijd en intresses erg uiteenlopen wil ik een spel eromheen gaan maken. Ik zit dus te denken aan wie is de mol spel daar dit voor iedereen interressand is/kan zijn. Nu heb ik wel een paar iden, zoals teksten doorfluisteren, dingen uitbeelden, maar ik kom maar niet verder en mijn vraag is nu; heeft iemand een draaiboek, script, ideeen of zoiets om mij hiermee te helpen? Dank jullie enorm bij voorbaat! Als je het rondom een diner doet is het misschien leuk om een variant op de diner-opdracht uit seizoen 6 in Argentinie te doen. Dat elke deelnemer tijdens het diner een opdracht moet voltooien ruil van plaats met de mol, vertel een mop, wees 10 minuten stil, eet linkshandig als je rechts ben zonder dat het iemand opvalt etc. Daarnaast heb ik ooit eens een lijstje gemaakt met van echt gespeelde opdrachten die je ook zelf kan doe. Onder andere deze kun je vrij eenvoudig zelf spelen enmee varieren.
wie is de mol opdrachten maken.
wie is de mol spel. wie is de mol spelen. wie is de mol opdrachten. wie is de mol spellen. wie is de mol spel maken. wie is de mol opdrachten maken. vragenlijst wie is de mol. wie is de mol zelf organiseren.
Wie is de Mol? Leuk groepsuitje voor vrienden of familie!
Spelregels van Wie is de Mol? Aan de hand van uitdagende opdrachten proberen de deelnemers ieder voor zich te ontdekken wie van het gezelschap over een dubbele identiteit beschikt. Met andere woorden: Wie is de Mol? De Mol zelf zal er álles aan doen om de spelrondes te saboteren en op deze manier zijn geheime missie te volbrengen. Zelfs uw beste collega, vriend of familielid is tijdens dit spel niet te vertrouwen, want onderlinge competitie en bedrog zullen gegarandeerd een grote rol spelen.
Wie is de Mol spel maken.
Eén van de opdrachten die ik zelf heb bedacht: De kandidaten gaan dammen, maar tussen de damstenen liggen twee jokers. Wordt er een joker geslagen, dan heeft de kandidaat hem verdiend. Met de jokers die niet geslagen worden kunnen twee dingen worden gedaan; je kunt ze uit het spel halen of hem aan degene tussen wiens stenen de joker ligt geven. Misschien heeft iemand er wat aan. Heidy, 04-02-2014 1206: 7. Bedankt voor de leuketips en ideeen! Ik ben leidster van een jeugdvereniging en ideeen aan het zoeken voor ons weekendje weg. De kinderen willen nu het liefst iedere week een molspel! Petra, 17-09-2013 1229: 6. Ik ben op zoek naar een spel met een afval race dat we met alle vrijwilligers van het kindervakantiewerk kunnen spelen. Heeft er iemand een tip! het gaat om een grote groep van ongeveer 150/200 personen. Onna, 13-03-2013 1825: 5. Ik doe een profielwerkstuk over, wat maakt wie is de mol zo interessant en organiseer daarom ook zelf een spelweekend als experiment.

Contacteer ons