Resultaten voor wie is de mol eindhoven

wie is de mol eindhoven
Wie is de Mol The Official Game in Eindhoven EindhovenUitjes.nl.
Dit is uw kans om nu ook in het echt Wie is de Mol? Wie is de Mol? the game in Eindhoven is inclusief. Tablet met Wie is de Mol? Beeld en spelmaterialen van hoge kwaliteit. Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol.
Eindhoven is dé stad voor jouw groepsuitje of bedrijfsuitje!
van 3900, / voor 3000, p.p. Wie is de Mol? The Official Game Eindhoven. Speel de officiële Wie" is de Mol" citygame nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0. Voordelige All-In Bedrijfsuitjes. BrabantseGroepsuitjes.nl heeft het grootste aanbod kant en klare groepsarrangementen.
Eindhoven Goedkoop Personeels Uitje.
Ongeveer 30% van alle openbare ruimte in deze stad is groen, wat het een aantrekkelijke stad maakt voor de wat actievere bedrijfsuitjes, zoals het Wie is de Saboteur-stadsspel gebaseerd op het bekende televisieprogramma Wie is de Mol. Op 1 van de vele locaties in Eindhoven is het natuurlijk ook mogelijk om leuke andere uitjes te organiseren die we aanbieden op deze site.
Wie is de Mol Alkmaar spelen Puur Uitjes.
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsgrootte. Wie herkent slinkse sabotages en ontmaskert de MOL? Herken de Mol is een spannend en actief spel dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij dit spel draait het om diverse ludieke opdrachten, kennis en vertrouwen.
Wie is de mol dinerspel WRK events.
Kies het Wie is de mol dinerspel voor een avondvullend bedrijfsuitje vol leugens, bedrog en heel veel plezier! Wie is de mol is al jarenlang een populaire activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven en niet zonder reden: het is een ontzettend leuk spel om te spelen met je collegas!
DIVA.HTML5.
Escape Room Eindhoven Strijp-S Reviews, Ervaringen, Adres en Prijzen.
Je kunt ook met jouw team een pubquiz of Wie Is De Mol? Het is zelfs mogelijk om na afloop van het escape room spel op kroegentocht te gaan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer arrangementen mogelijk! Locatie op de kaart Escape Room Eindhoven Strijp-S.
Wie is de mol? kun je onder andere spelen in Eindhoven, Venlo, Venray en Weert.
Wie Is De Mol spelen? Wil je zelf eens Wie Is De Mol? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie. Vraag meer informatie aan. Mollenjacht is een spelconcept van W3L Evenementen.
Game Vind de mol Ervaar het zelf! Fundustry Events.
Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig. Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt! De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts 1995, per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! Vind de Mol.

Contacteer ons