Zoeken naar wie is de mol bordspel

wie is de mol bordspel
Bestel Wie Is De Mol Bordspel online bij Media Markt.
Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren dus ontmasker de Mol voor het te laat is. Productspecificaties van Wie Is De Mol Bordspel. Wie Is De Mol Bordspel Overige kenmerken. 3-6 spelers vanaf 12 jaar Breedte. 45 van 5 sterren. 0 van de 0 klanten vinden deze review nuttig. Vragen zijn goed afgeleid van het programma. Een werkelijk fantastisch bordspel!
Wie is de Mol bordspel Just Games.
Wie is de Mol. In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is. Nodig zijn inventiviteit stressbestendigheid intelligentie inzicht en bovenal mensenkennis.
AnderSpel Wie is de Mol?
Wie is de mol? Zorg als mol dat de groep er niet in slaagt om het woord te raden. De overige spelers kunnen winnen door samen het woord te raden en persoonlijk de meeste punten te behalen. Je wint punten door de juiste antwoorden te geven en door te raden wie de mol is.
Just Games.
Just Works Het officiële Wie is de Mol? bordspel nu verkrijgbaar.
Het doel voor jou en je medespelers is dus om het geheim op te lossen en de Mol te ontmaskeren. Weet de Mol het spel te saboteren dan is de Mol de winnaar. Het Wie is de Mol bordspel is voor 3 tot 6 spelers en geschikt vanaf 12 jaar.
Wie is de Mol bordspel review.
nu ook als bordspel. Balen omdat Wie is de Mol? weer is afgelopen op tv? Met het gelijknamige en gloednieuwe bordspel kun je zelf aan de slag als Mol. Wie is de Mol bordspel. Ok spannende opdrachten en verre reisjes zitten er niet in. Het bordspel speel je gewoon aan de keukentafel met 3 tot 6 spelers. Het draait bij dit spel allemaal om een geheim woord dat alle spelers moeten zien te raden. Door vragen te beantwoorden kom je steeds dichterbij het antwoord maar er is natuurlijk ook een Mol in het spel? Lukt het om binnen 45 minuten het woord te raden? Of is de Mol de spelers te snel af?
Boardgame Wie is de mol?
Elke speler krijgt dan ook een notitieblok waarop ze kunnen opschrijven wat ze denken dat de juiste letter is én natuurlijk wie ze denken dat de mol is. Dit voor het geval de spelers gezamenlijk het geheime woord raden binnen de harde tijdslimiet van 45 minuten waarin het spel gespeeld moet worden want dan wint diegene die de mol het snelst of het beste heeft doorzien. Lukt het door getreuzel van de mol of andere spelers niet binnen 45 minuten of komt het verkeerde woord er uit? Dan wint de mol moeh ha ha ha. Je kunt als hardwerkende speler ook jokerkaarten inzetten.
Wie is de Mol? Bordspel kopen bij Spellenrijk.nl.
Ruim 4.400 klantbeoordelingen 9.2/10. Afhaalbalie in Hengelo Ov. Betaal zoals jij wilt ook achteraf. In het avontuurlijke Wie is de Mol bordspel spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar want iemand is de Mol en probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren dus ontmasker de Mol voordat het te laat is! Nodig zijn inventiviteit stressbestendigheid intelligentie inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft Wie is de Mol?
Wie is de Mol? Bordspel Bordspellen Algemeen Bordspelmania.
Nederlands Kampioen Dominion 2012. Omdat mijn vrouw en ik enorme fan zijn van het tv-programma en steevast ook altijd een molboekje hebben ben ik erg benieuwd naar het bordspel van Wie is de Mol? Is er iemand die het heeft of er iets over kan zeggen? Je krijgt het als je lid wordt van de AVRO maar mijn vrouw en ik zijn dat al dus dat is voor ons geen optie volgend jaar pas weer. Berichttitel Re Wie is de Mol? Geplaatst ma 24 maart 2014 1435. Ik geloof dat het een soort van Trivial Pursuit is met alleen maar vragen over landen.

Contacteer ons