Resultaten voor wie is de mol bordspel

wie is de mol bordspel
Boardgame: Wie is de mol?
Doordat het allemaal samen moet kan de mol die als enige al weet wat het geheime woord is proberen de concensus de verkeerde kant uit te sturen. Elke speler krijgt dan ook een notitieblok waarop ze kunnen opschrijven wat ze denken dat de juiste letter is én natuurlijk wie ze denken dat de mol is.
Wie is de Mol? Bordspel kopen bij Spellenrijk.nl.
In het avontuurlijke Wie" is de Mol" bordspel spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar want iemand is de Mol en probeert het spel te saboteren.
Wie is de Mol? Junior bordspel Review XGN.nl.
Het is in ieder geval duidelijk dat je als niet-kenner van Wie is de Mol een leuk bordspel voor je hebt, waarmee je kennis kunt maken met het tv-spel. Als kenner die niet genoeg kan krijgen van het zenuwslopende spel word je ook op je wenken bediend met meer Wie is de Mol.
Wie is de Mol? Bordspel Uitgebreide speluitleg YouTube.
De Telegraaf 5231, views. Art verklapt wie de mol is Duration: 118. Zapp Weekjournaal 452083, views. Video Review: Wie Is De Mol? Bordspel Duration: 427. Spelto NL 2818, views. De Kolonisten van Catan Online Speluitleg Duration: 700. 999 Games 70929, views.
Bestel Wie Is De Mol Bordspel online bij Media Markt.
Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren dus ontmasker de Mol voor het te laat is. Productspecificaties van Wie Is De Mol Bordspel. Wie Is De Mol Bordspel Overige kenmerken.: 3-6 spelers, vanaf 12 jaar Breedte.: 27 cm Hoogte.:
Wie is de Mol? bordspel Intertoys.
Weet jij de mol te ontmaskeren of saboteer je de boel met jouw eigen mollenstreken? Met het Wie is de Mol? bordspel speel jij de hoofdrol in je favoriete spel! Ben jij stressbestendig, scherp en beschik je over een goede dosis mensenkennis?
Wie is de Mol? Bordspel Justwebshop.nl.
Als fan van Wie is de Mol, ook dit bordspel besteld! Het is een verslavend spel om te spelen. Een pluspunt vind ik dat de spelregels en het notitieblokje ook op de website te vinden zijn. Echt een aanrader dus!
Wie Is De Mol Bordspel Spellen.
Wie Is De Mol Bordspel. We zijn blij dat je een review wil schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.
Wie is de mol? Bordspel kopen? Bestel bij fonQ.
Speel nu zelf het bekende tv-programma Wie is de Mol? na met dit bordspel. In dit avontuurlijke spel moeten jij en je medespelers een geheim oplossen. Niet makkelijk, want één van jullie is de Mol en die saboteert het spel.

Contacteer ons