Zoeken naar wie is de mol bedrijfsuitje

wie is de mol bedrijfsuitje
Wie is de Rat? Uitjesbazen.
Wie is de mol, maar dan in een compleet vernieuwd teambuilding jasje; wie is de rat. Wie is de Rat bedrijfsuitje. Jullie hebben een wie is de mol strategie gehanteerd om een rat te vangen. Maar is waarschijnlijk wel het geval geweest!
Wie is de Rat Rotterdam Uitjes Rotterdam.
Informeer naar de mogelijkheden. Dit ultieme teamspel is een aanrader als verrassende invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsevent. Wie is de Rat? Rotterdam Verslavend spannend! Vanaf 10 personen te boeken. Begin dit uitje op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele gezellige Specialtours begeleiders. consumptie bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. spelmaterialen waaronder o.a. prijzen inclusief BTW. Combineer dit groepsuitje bijvoorbeeld met een lunch of diner. Bel 020 770 89 53 of mail ons! Wij loopt de boel te saboteren? Wij heeft de scherpste zintuigen? Één van onze leukste teambuilding uitjes in Rotterdam Een wie is de mol in Rotterdam achtig spel; een actief uitje dat elke dag te boeken is op uw gewenste dag en tijdstip!
Wie is de mol? bedrijfsuitje leeuwarden.
Bedrijfsuitje Leeuwarden Wie is de mol? PRIJS: 22, pp incl. 220, t/m 10 personen, elk persoon extra kost 22., boeken / contact. Programma Wie is de mol? Wie is de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor geld.
Nieuws: Uitjesbureau.nl mag als enige Wie is de Mol bedrijfsuitje aanbieden.
Uitjesbureau.nl mag als enige Wie is de Mol bedrijfsuitje aanbieden. 02-09-2016 EVENEMENTENBUREAU BEDRIJFSUITJE Het was destijds een aardige rel in bedrijfsuitjesland: de rechter verbood in een zaak aangespannen door IDTV het gebruik van de titel Wie is de Mol voor bedrijfsuitjes.
Wie is de mol dinerspel WRK events.
Kies het Wie is de mol dinerspel voor een avondvullend bedrijfsuitje vol leugens, bedrog en heel veel plezier! Wie is de mol is al jarenlang een populaire activiteit voor een bedrijfsuitje in Eindhoven en niet zonder reden: het is een ontzettend leuk spel om te spelen met je collegas!
Wie is de Mol? Restaurant Grand Café Dordts Genoegen Restaurant Grand Café Dordts Genoegen.
In het Nieuws. Wie is de Mol? Stadsspel Wie is de Mol? Groeps of bedrijfsuitje bij Dordts Genoegen. Het leukste Wie is de Mol van Nederland! Ideaal als outdoor bedrijfsuitje of gewoon voor de fun als groepsuitje! Jullie groep wordt opgedeeld in teams.
Het originele Wie is de Mol spel? Alleen bij ons! HaagseUitjes.nl.
Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende optie om het originele Wie is de Mol spel ook als uw bedrijfsuitje te spelen neem dan contact met ons op! B ent u ook benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers?
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Utrecht.
dit uitje; Herken De Mol, gespeeld. Het is spannend, grappig, uitdagend en gezellig om te doen. D: Leuke begeleider die je tijdens t spel steeds op nieuwe locaties in de stad ontmoet voor verschillende spelon. Hans Praag Rabobank Vallei en Rijn. Afgelopen dinsdag 12-09 hebben we een hele leuke teambuildingsmiddag in hartje Utrecht met het spel Herken De Mol. We verzamelden bij een restaurant, heerlijk in de zon aan de gracht, om kennis te maken met de spelleiders en voor uitleg van het spel. In de week ervoor waren twee collega's' al benaderd om Mol t. Annelotte Jager NUOVO Scholengroep. Zeer geslaagde personeelsdag gehad dankzij de vlotte en enthousiaste organisatie van Puur. Puur denkt leuk mee met je wensen en schakelt snel in de voorbereiding. Bij aanvang goed verzorgde lunch op mooie locatie. Vervolgens nam spelleidster Fieke ons enthousiast mee in het Mollen in de stad, waarbij de gew. Kim van der Valk Van der Valk Hotel Vianen. Met ons bedrijfsuitje het spel Herken de Mol gespeeld.
Game Vind de mol Ervaar het zelf! Fundustry Events.
Misschien is Vind de Mol wat voor jou! Wie is de Mol is leuk als teamuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je de mol binnen de groep gaat ontmaskeren. Tijdens het spel kom je spanning, actie en hilariteit tegen wat zorgt voor een variabel uitje.

Contacteer ons