Zoeken naar spel wie is de mol

spel wie is de mol
Wie is de Mol spel kopen? BESLIST.nl Lage prijzen.
Speel nu zelf het spel, Wie is de mol Het bordspel is afgeleid van het bekende en populaire televisieprogramma Wie is de mol In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geh. Wie Is De Mol.
Wie is de Mol Speluitleg YouTube.
De speluitleg van het officiële Wie is de Mol? In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen.
POLL Wie is de mol bordspel.
Wel is het zo dat de punten die je krijgt op de vraag wie de mol is, uiteindelijk wel in goede verhouding staan met de punten die je krijgt voor de goede antwoorden op de 8 vragen. Wat wel een zeer kritisch punt is, is dat het spel op dit moment maar 10 keer gespeeld kan worden.
Wie is de Mol? Bordspel Uitgebreide speluitleg YouTube.
Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft: Wie is de Mol?
Info Wie is de Mol.
Download gratis de Wie is de Mol? app in de App Store of in de Play Store en speel mee! De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de kandidaten die jij verdenkt als Mol.
Recensie Wie is de Mol? SpeelgoedMagazine.nl.
Het bordspel Wie is de Mol is werkelijk fantastisch: gemaakt van degelijke materialen en het geeft een leuke interactie met je medespelers. De vragen uit dit spel doen je weer terug denken aan verschillende leuke seizoenen van Wie is de Mol?
Vind wie is de mol op Marktplaats.nl.
Wie is de Mol Bordspel KERST TIP. Wie is de mol bordspel leeftijd: 12 99 aantal spelers: 3 tot 6 spelers speeltijd: 45 minuten in dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen.

Contacteer ons